Här fortsätter berättelsen om Natascha Guls lilla stoföl.

Vi fick dagen efter hon kom ut, åka till Strömsholm för gipsning av sina ben. Det är ju väldigt viktigt att exteriöra fel av detta slag rättas fortast möjligt.
Så här nedan följer en serie bilder på vad som hände där. Det var veterinär Ulrika Norell som hade hand om detta.

Här påbörjas lindning av ett ben...

Och så här såg det ut halvvägs... Först en väldans massa bomull, sedan gasbinda kilometervis rätt åtdragen. Sedan "mjukplastringar" högt upp och långt ner för att undvika tryck... Efter detta så kommer gipset.

Natascha, som är en väldigt klok dam, kontrollerar på "hästligt" sätt att vi gör rätt. Samtidigt tröstar hon den lilla, som i sin tur är starkt nedlugnad med diverse medikamenter...

Här håller nu lillan på att vakna. Ont kommer det att göra ett tag, tyvärr.

I denna låg hon under gipsningen. Går att höja och sänka allt efter behov. Den blå mattan med pinnarna använder man för att lyfta på eller av dom "drogade" fölen.

Vi fick hämta Nataschas föl någon dag senare. Då hade gipset tagits bort och ersatts av ett par specialskor. Dessa ska hon nu ha på sig. Vi får se vad veterinären säger vid nästa kontroll om ett par veckor. Naturligtvis så meddelar jag här hur det kommer att gå.

Rapporten fortsätter nu. Lillan har varit på Strömsholm och får helt godkänt. Hon har rätat upp sig med hjälp av sina "specialfötter". Så snart kan hon få gå på bete.

Här ser man längst ner på tån den utbyggda "plastskon" som förhindrar att tån rullar över.

Här står hon och funderar på att plocka ner den fina affischen medans hon väntar på sin hovslagare...

Åka hästtransport är döhäftigt sa hon, och sprang först in varje gång. Här har hon en ny fundering angående knuten som mamma sitter fast i.

Och vad en enmånads unge har i huvudet kan väl alla lista ut eller hur???